Lisans 3. Sınıf Öğrencileri İçin Tübitak Projesi
Lisans 3. Sınıf Öğrencileri İçin TÜBİTAK Projesi

Sevgili 3. Sınıf Öğrencilerimiz,

Tübitak 2237 – A Kodlu “Bilimsel Eğitim Desteği” 2018/2. dönem çağrısı kapsamında “Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı Lisans Öğrencileri Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Hazırlıyor” isimli etkinlik 24 Kasım -1 Aralık 2018  tarihleri arasında Rize/Çayeli Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde yapılacaktır. Etkinliğe, Eğitim Fakültelerinin Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programının 3. sınıfında okuyan başarılı 28 öğrenci davet edilecektir.  Katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri etkinlik bütçesinden TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Başvuru  ve kayıt menüsünden 19.11.2018 tarihine kadar başvuru yapılabilir.

Proje ile ilgili dfetaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilir: